WebshopWebshop

FINANSIJE
+381 11 407-20-82
ponedeljak - petak 07 - 17
PRODAJA
+381 11 407-20-91

O Nama

Međunarodni koncern Förch, prisutan je u 59 zemalja u svetu, snabdeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 80 000 artikala. Kvalitet Förch-proizvoda, pouzdan i brzi sistem isporuke robe, individualno rešavanje problema svakog kupca, fleksibilnost i stručnost naših saradnika su osobine kojima se naša firma ponosi.

Snabdevanje kupaca je putem direktne terenske prodaje u oblastima automobilske branše, građevinske branše, industrije i proizvodnje. Predstavnici prodaje svake od branši deluju na područiju cele teritorije Srbije i u direktnom su kontaktu s kupcima, čiji je cilj uspostavljanje kvalitetetnog odnosa, pružajući im, uz tražene artikle najvišeg kvaliteta, potpunu uslugu koja se sastoji od tehničke podrške pri odabiru proizvoda, brze isporuke u radionice, gradilišta i skladišta kupaca. Na taj način štedimo Vaše vreme i želimo da budemo uvek "pri ruci".

U želji za što kvalitetnijom podrškom, naše kolege na terenu predstaviće Vam filozofiju varijabilnog sistema skladištenja, gde na taj način i sa tim sistemom predstavnik prodaje Förch-a postaje Vaš besplatni nabavljač i magacioner. Jedino što Vi treba da učinite jeste da odaberete artikle koje redovno trošite - ostalo je na nama. Mi ćemo u radionicu, skladište ili prodajni prostor postaviti regal i ispuniti ga artiklima koji su Vam potrebni.

Od tog trenutka možete biti potpuno bezbrižani. Naše kolege će redovno očistiti i složiti regal, popisati sve potrošene artikle i dopuniti ih, čime Vi višestruko štedite - ne morate gomilati zalihe, ne morate plaćati još jednu osobu zaduženu za nabavku, sve je pregledno i dostupno u svakodnevnom radu.